28 decembris, 2011

Candy Cane Santa Stocking: godam pabeigta.

Tas brīdis beidzot ir klāt un mana zeķe ir veiksmīgi finišējusi. Jāteic gan, ka pabeidzu, kā bija plānots un uz 1. Adventi tā jau noformēta gozējās blaku pārējām. Taču kaut kā visu laiku neizdevās smuki nobildēt. Dienas tumšas, istabā bildēts neizskatās ne pēc kā. Beidzot šodien sagaidīju laukā saulīti, ķēru pēc fotoaparāta un gāju laukā, cerībā, ka iegūšu bildes labākas par iepriekšējiem mēģinājumem.





Krāsas gan arī šoreiz tālu no patiesajām. Izmēģinājos gan šā gan tā. Nesanāk man itnekā. Fliterīši brīdī, kad uzspīd saule tieši virsū, izskatās fantastiski, mirdz un laistās, bet to mans fotoaparāts kategoriski atsakās parādīt.




Krustiņošanas bilance gan man nojuka. Viss process ar lieliem pārtraukumiem ilga apmēram 11 mēnešus, bet skaitot reālo krustiņošanas laiku šuvu apmēram 11 nedēļas.
Beidzot mūsmājās katram ir sava zeķe un šajos Ziemsvētkos tajās varēja atrast visvisādus jaukumus un vēl jau vis nav beidzies, jo mūsmājās zeķēs kaut ko var atrast pat līdz Jaunajam gadam.


Radošu, idejām bagātu un galvenais Laimīgu Jauno gadu mums visiem !

5 komentāri:

  1. Kolosāla zeķe! Ļoti patīk!
    Un apsveicu - tagad visai ģimenei ir katram sava zeķe - cik tas ir forši! :)

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti skaista zeķe!
    Apsveicu ar lielo zeķu nobeigumu!!!

    AtbildētDzēst
  3. Wow! Un to visu smalkā krustiņā.... Cepuri nost!

    AtbildētDzēst
  4. Paldies, meitenes! Cīņa bija nopietna. Šī bija sarežģītākā no visām ko esmu šuvusi.
    Liin, nē viss nav smalkā krustiņā. Krustiņi bija nieks. Visi smuki ar 2 diegiem. Tur gandrīz 50%, ja ne pat vairāk ir puskrustiņi. Un tie nu bija riktīgs pārbaudījums. Puskrustiņs ar 4-5 diegiem... grrr....

    AtbildētDzēst