03 janvāris, 2012

Vēl nedaudz par 2011.gadā paveikto.

rskatīju savu saimniecību un atklāju, ka vēl aizkadrā palikusi daļa darbiņu, kas sadarīti pa pagājušo gadu, bet nebija sanācis atrādīt. Nolēmu tos visus apkopot vienuviet.

Visvairāk pagaišgad nācās šūt tieši sporta somiņas.

Mans vidējais bērns fano par zirnekļcilvēku, tāpēc viņam tika somiņa ar šo varoni. Šobrīd ar to iet uz bērnudārzu. Somiņa ir gana ietilpīga, lai tur saliktu nepeciešamās drēbes bērnudārza gaitām vai arī paņemtu līdzi nepieciešamāas lietas, kad `brīvdienās dodamies ārpus mājas.




Nākošā devās pie jaunās baleta mākslinieces Asnates, lai pavadītu viņu uz baleta nodarbībām. Somai iekšpusē ir kabatiņa telefonam un iespēja pieķēdēt piemēram atslēgas.


Ar Sody, jau mums izveidojusies ilgstošāka sadarbība. Man ļoti patīk noformēt viņas izšutos darbiņus. Ir pilnīgi bauda paņemt rokās viņas izšuvumus. Tie ir tik akurāti un perfekti. Nākošie divi darbiņi ir Sody izšvums:

somiņai



un auduma groziņam


Vēl viens groziņš: šoreiz mazajiem diegu atgriezumiem, kurus izšūšanas procesā vienmēr jādomā, kur savākt vienuviet. Tagad šī vairs nebūs problēma.



Vasaras karstumā sašuvu dažus maciņus.

Pēc šāda radās nepieciešamība, kad bērni savā īpāšumā ieguva saules brilles. Bet tā kā mūsmājās ir arī skolnieks un, lai nebūtu jāņem līdzi vēl otrs maks, kur ievietot e-talonu, izveidoju tādu, par kuru varētu teikt divi vienā:
brillēm & e-talonam



Kosmētikas maciņš komplektā ar salvešu maciņu





Par šo jāsaka: trīs vienā - atslēgām, naudiņai un kādai svarīgai kartei. Jaunajai saimniecei bija nepeciešams maciņš, kur vienuviet kopā turētos darba atslēgas, caurlaide un varētu ielikt naudiņu pustdienām, bet nebūtu līdzi jāstiepjt lielo naudasmaku.


Vēl viens iekāršanai kaklā vai ielikšanai kabatā.


Visbeidzot kaut kas arī no krustiņiem. Pavasarī piedalijos divu mazu dvīnīšu RR. Man bija izdevība izšūt vienu no maniem mīļākajiem Pūka motīviem



Jaunais gads ir klāt un jāsāk plānot darbi priekšdienām. Bet es par to skaļi nerunāšu, tā teikt, lai nesanāk vilties. Cik no tiem izdosies realizēt to radīs laiks...

4 komentāri:

  1. Inta, ļoti raženi! Viss tik rūpīgi un pārdomāti!!! Lai ražens rokdarbiem Jaunais gads!

    AtbildētDzēst
  2. Cik superīgi darbiņi, man ļoti patīk tas baletdejotājas maisiņš, un maciņi tādi - praktiski, čakla esi bijusi!
    Tā turpināt!

    AtbildētDzēst
  3. Tik glīti un rūpīgi darbi.
    Mans favorīts baletmaisiņš, kaut kas līdzīgs arī manos šī gada plānos, jo mājās viena balerīna:)

    AtbildētDzēst