01 maijs, 2011

Nadīnītes kubs.

Nu jau laikam varu teikt, ka palēnām mani kubi iziet tautās un man par to ir liels prieks. Lūk atrādīšanai ir gatavs jaunākais: mazajai Nadīnītei, kas ir gadu veca.



Šoreiz esmu ielikusi dažas lietas, kas mazajai pēc vecuma vēl ir diezgan sarežģītas, piemēram aukliņu vēršana vai pogu rindas pogāšana, bet uz to mani pamudīnāja meitenes mammas rastītais. Citēju, ko Nadīnas mamma pastāstija par meitiņu

"....Jau labu laiku fano par pogām, spiedpogām, rāvējslēdžiem un siksnām. Visu kas veras ciet un vaļā un ko var knibināt. Ir brīži, kad interese ir tiiiikkkk liela, ka man nākas vienu otru apģērba gabalu noslēpt, lai to nesaplēstu, vai tētim nākas bikses raut nost, lai noglabātu ar visu siksnu..."

Tad es padomāju, ka nevar taču bērnam liegt to prieku, lai tad iet drusku sarežģītāks, jo mazāka taču nepaliks un iemaņas tikai pilnveidosies. Sākumā gan mammai vai tētim būs jāiet palīgos.

Bet nu pie lietas.

Uzspēlēsim ku-kū spēli un jāpamēģina aplikt rokassprādze.



Ciemojamies pie zaķīša un dodamies apskatīt zaķīša saimniecību



Zaķitim bija dārzs, kurā auga ļoti garšīga kukurūza, bet dārzu sargāja labi noslēgti vārtiņi



Pēc tam dodamies uz plavu, kur var plūkt puķes un satikt pļavā dzīvojošus kukainīšus



Un kas tad te...kāds tur skatās pa škirbiņu, jāmēģina tikt klāt....



Visbeidzot kabata, kurā var kaut ko ielikt. Ko? Tas lai paliek Nadīnītes ziņā!



Aidā rotaļāties un lai neapnīk!





9 komentāri:

  1. Fantastika, superskaists un superdarbīgs kubs. Tik glīti uz skaisti noformēts - un vēl skaistie izšuvumi, bizbizmārīte u.t.t. u.t.j.p. Un kā man patīk tā ku-kū spēle!!! Manai meitiņai tā patiešām bija pirmā īstā rotaļa - priecāties, kā citi "paslēpjas" un pašai "slēpties" :D
    Ļoti, ļoti skaists un jauks rotaļu kubs!!!

    AtbildētDzēst
  2. Perfekti! Es vēl neesmu redzējusi nevienam tik rūpīgus, akurāti nostrādātus kubus. Lai idevesma un radošais gars Tev allaž līdzās!

    AtbildētDzēst
  3. superīgs kubs- ļoti pārdomāts+vēl izšuvumi. man ļoti patīk :)

    AtbildētDzēst
  4. Liels paldies par atzinīgajiem vārdiem. Ļoti patīkami lasīt!
    Kvalitāte manuprāt ir pirmais un galvenais priekšnosacījums vēl jo vairāk tad, ja darbiņš ir pēc pasūtījuma. Nevar tak firmu blamēt ;o)

    AtbildētDzēst
  5. ne tikai kvalitāte, man tas krāsu salikums nu ļoti man iepatikās. tik krāšņs , bet tai pašā laikā neapgrūtinošs un neuzbāzīgs. ieturēts tādā vienmērīgā tonī. nav pārāk raibs :D

    AtbildētDzēst
  6. Kolosāls kubs! Tev nu gan ir izdoma! īpaši sajūsminājos par kukurūzu. :)))
    Un izpildījums - perfekts! Izcili. Ja manas meitas nebūtu jau pāri un gandrīz pāri kubu vecumam, es pie Tevis pasūtītu vienu tādu. ;)

    AtbildētDzēst
  7. Mmmm... ļoti foršs kubs - "no matu galiņiem līdz papēžiem". Un vēl ar krustiņiem - perfekti. Un piekrītu citām komentētājām - ļoti kārtīgs un kvalitatīvs izpildījums un pārdomātas aktivitātes. Malacis. Tā tik turpināt!!!

    AtbildētDzēst