01 augusts, 2012

Bērnudārza vajadzībai.

Kalendārs nepielūdzami rāda, ka drīz būs atkal klāt septembris. Bet vēl ir mēnesis, lai baudītu vasariņu, jūru, siltu laiku. Taču tas neļauj aizmirst arī par tuvojošos jauno mācību gadu, tāpēc atrādu darbiņus, kas tapuši mazuļu darbavietai: bērnudārzam.

Šoreiz tie ir tā saucamie apavu masiņi, lai gan tie nebūt nav domāti tikai apaviem. Bērnudarzā pielietojums tiem ir krietni plašāks, jo bērnudarzā apaviem ir pavisam cita vieta, bet vajadzība pēc tāda tomēr varētu būt. Vienā tādā labi varētu iekartoties sporta tērps, citā maiņas drēbes, bet vēl citā varbūt pidžamiņa. Vienam skapītim pietiks ar vienu, bet citā vietu atradīs divi.

Šajā skapītī mitināsies divi maisiņi, katrs savai vajadzībai. Lai izskatītos glīti, maisiņi ir no vienāda materiā, bet, lai vieglāk atšķirt, kas kurā maisiņā glabājas tie tomēr ir nedaudz atšķirīgi. Un protams piederības zīme: vārdiņš, lai visiem būtu skaidrs, kuram tas pieder.





Izmantotie materiali: kokvilnas audums, velvets, krāsains filcs, DMC diegi.

3 komentāri:

  1. Apburošās tašiņas! Bet viņi dzīvo katrs savu dzīvi! viens ar sporta tērpu skapītī, bet otrs grupiņā ar pidžamu. Nezinu kur viņi tos tur liek, bet ņem līdzi katru pirmdienu iekšā grupiņā! ;) Paldies par mūsu skaistiem maisiņiem! Danilam vissmukākie maisiņi!!!

    AtbildētDzēst