24 novembris, 2011

Svētki tuvojas!

Latvijas svētki nosvinēti un skat, Ziemasvētki nav nemaz vairs aiz kalniem. Ja gaidāma kāda masku balle vai karnevāls, tam jāsāk gatavoties jau ļoti laicīgi.
Šoreiz atrādišu dažus tērpus, kas gatavoti uz pagājušajiem svētkiem, bet kaut kā nesanāca atrādīt. Pagājušais gads man bija tādu neparastu tērpu gads. Tā lūk manam jaunākajam dēlam bērnu dārzā vajadzēja būt par s
niegpārsliņu. Domāju, ka piekritīsiet: ļoti netipiski puisim. Kopumā atceroties svētku secinājums viens: meiteņu mammām tās bija krietni vieglāks uzdevums. Svārciņi, kruzuļi, spīguļi: īsti piemērotas lietas šim tērpam un mammas tika ar to ļoti veiksmīgi galā. Zēnu mammām gāja krietni grūtāk un tad nu, kā bija tā bija. Kāpēc puiši nevarēja būt sniegavīriņi?



Par pamatu ņēmu baltu samtu, cepurīti un apmetnīti vēl papildus apšuvu ar fliterīšiem.


Otrs bija vēl dīvaināks: krustdēlam bija jābūt par krūzīti.
Šo izdzirdot nodomāju: mjā dažu audzinātāju fantāzijas lidojums tiešām ir ļoti ...... , bet, kaut kā jau no situācijas jāizgrozas.




Galvenais ir atcerēties: neatlikt visu uz pēdējo dienu, jo kā izrādās tad, var izdomāt visdažādākos variantus, kā izgrozīties pirmajā mirklī šķietami grūtā uzdevumā. To novēlu arī jums. Radošu tērpu gatavošanas laiku!

2 komentāri:

  1. Nosmējos ne pa jokam - krūze :D Bet nu sniegpārsliņa, t.i. sniegpārslniņš riktīgi pa smuko.

    AtbildētDzēst
  2. audzinātājām fantāzija labi darbojas, man jau likās augstākā pilotāža vienas dienas laikā izdomāt kā bērnam uztapināt eglītes masku, bet te jau ir ar ko padomāt. Lai visiem mums jauki svētki~!

    AtbildētDzēst