18 marts, 2011

Mazas jaukas dāvaniņas

Sev par lielu pārsteigumu šonedēļ ar dažu dienu intervālu savā e-pastā atradu divas ziņas no divām jaukām rokdarbniecēm, kurās bija vēstīts, ka esmu saņemusi virtuālas dāvaniņas.


Pirmo dāvaniņu saņēmu no Ineses

Inese rakstīja: .... mīļās meitenes, dāvāju jums šo rozi pateicībā par jūsu jaukajiem blogiem, par iespēju kaut virtuāli pabūt kopā ar līdzīgi domājošām, par interesantajiem darbiem, kas mudina rokdarboties



Un otru dāvaniņu saņēmu no Madaras


Madara rakstīja "Šo savu cakoto spilventiņu ar zālītēm pildītu, gribu piešķirt blogiem, kas man dod iedvesmu un idejas darboties ikdienā"



Savukārt setsdien es saņēmu vēl vienu dāvaniņu no Olgas, Ilonas un svētdien Jutas

Meitenes, paldies, ka Jūs esat un lasat manu blogu. Ap sirdi palika tā silti un sejā uzplauka smaids. Ir bezgala jauki apzināties, ka kādam tas ko es daru šķiet interesants. Man bija liels prieks saņemt no jums šīs dāvaniņas. Centīšos arī turpmāk jūs nepievilt. Lai mums visām skaiti darbiņi un daudz radošu ideju!

P.s. Šoreiz es gan atļaušos pārkāpt noteikumus un pēdējo ceļojošo balviņu tālāk nenodot, jo šobrīd jau visos man zināmos blogos tā ir saņemta. Bet nākotnē plānoju izveidot savu virtuālo dāvaniņu un tad to iedāvināt mani uzrunājošiem blogiem.

2 komentāri:

  1. :)
    kā šo balviņu galveno mērķi uztveru tieši to apdāvinātā apziņu, ka viņa darītais un rakstītais kādam ir svarīgs :D

    AtbildētDzēst
  2. Vēl vienu ceļojošo balviņu vari paņemt http://saulesdziesma.blogspot.com/2011/03/davanina.html

    AtbildētDzēst