16 janvāris, 2011

Candy Cane Santa Stocking

Kā plānots, ķeros klāt šī gada galvenajam plānam: Ziemasvētku zeķei.

Iesāku darbiņu šā gada 8 janvārī. Šuju no oriģinālā komplektiņa uz pēlēkas krāsas 16 Aidas. Plānoju, ka kādos 2 mēnešos vajadzētu pabeigt. Tik daudz ir pašuvies nedēļas laikā. Patiesībā, varēja būt nedaudz vairāk (vismaz plānots bija), bet citi šujamdarbi paņēma laiku un praktiski 2-3 dienas nav iebakstīts neviens krustiņš/puskrustiņš.
Lai sevi disciplinētu plānoju reizi nedēļā atradīt cik tālu proces pavirzījies.

8 komentāri:

  1. Varbūt man arī sākt savējo? :) Kad kāds vēl šuj, tad tomēr disciplinē :))Nu vismaz mani...

    AtbildētDzēst
  2. Pilnīgi noteikti! Es rudenī nu nekādi nevaru iešupoties. Vienmēr liekas, ka vēl jau laika gana un tad pēķšni saproti viss, paspēt vairs nevar. Tā visa darīšana atlliekas uz gadu. Nē nē, nākamajos Zsv man to vajag gatavu lūzt vai plīst.

    AtbildētDzēst
  3. man trakoti patīk ka atskaitīsies ik pa nedēļai.. tas ir stimuls arī citiem :)) noteikti sekošu līdzi...
    es arī vakar iesāku darbiņu, kuram uzliku mērķi- katru dienu 1stundiņu pašūt.. un tad ik pa nedēļai likt procesiņus... interesanti skatīties kā virzās pamazām uz priekšu :)) man patīk GK ābolus ka liek pa nedēļām.. laikam Witt tā bija.. baidos kļūdīties.. bet man tā liekas...

    AtbildētDzēst
  4. Labi sākts gads - ar interesi vērošu procesu. Lai izdodās!!!

    AtbildētDzēst
  5. Tik tiešām labi sākts gads!
    Sekošu procesam, jo arī sagribējās vilkt ārā savu zeķi un arī šūt... šķiet tā arī darīšu, jo es tāpat - nevaru rudenī iešūpoties, šķiet, ka laika gana, bet tad pēkšņi laika vairs nepietiek :D
    Liels Tev paldies par iedvesmas dzirkstelīti!!!
    Lai Tev raiti šujās!:)

    AtbildētDzēst
  6. Nu ko, meitenes, rīkojam kolektīvo zeķušūšanu. Citi šuj kopistiski vienu dizainu, kāpēc mums vienojošais nevarētu būt zeķe?

    AtbildētDzēst
  7. Es sāku! Vakar uzliku jau uz lielā rāmja un pirmie 10 krusti svinīgi iebakstīti. Vēlāk atrādīšu! Tev konča par virziena ierādīšanu :)))

    AtbildētDzēst