23 janvāris, 2011

Candy Cane Santa Stocking: 2. nedēļas atskaite... papildināts.

Tik daudz ir pašuvies pa pagājušo nedēļu . Pareizāk gan būtu teikt pa 4 dienām (no pirmdienas līdz ceturtdienai), jo ne pagājušajās brīvdienās, ne arī šajā nedēļas nogalē pašūt nemaz nesanāca. Pašai liekas, ka uz priekšu nemaz tik raiti neiet kā gribētos, jo diezgan bieži jāmaina diegs. Bet varbūt pie vainas tas ka nesanāk pašūt katru dienu.

Papildināts 06.02.2011.

Nolēmu, ka šodienas atskaite jāliek vien tepat 2. nedēļā. Sapratu, ka šoreiz man neiet krastā rēķināšana kalendārajās nedēļās, jo tad tas izskatīsies pēc ļoti gara procesa un manis cerētajos divos mēnešos neiekļaušos. Teorētiski pirmdien man jau būs jāsaka, ka zeķi šuju mēnesi, bet saskaitot reāli šutās dienas līdz šodienai esmu šuvusi tikai 15 dienas. Pagājušajā nedēļa pašut izdevās tikai vienu dienu, bet šonedēl gan, kaut vai pa drusciņam, krustiņoju katru dienu. Tik tālu esmu tikusi.

3 komentāri:

  1. Ō! Nu nesaki- acīmredzami ir diezgan pašuvies.

    AtbildētDzēst
  2. Ņemot vērā kā Dims šujās un to, ka ir arī citi darbi darāmi, pašuvies ir labi!

    AtbildētDzēst
  3. Ir gan smuki pašuvies uz priekšu. :) Es vienmēr skatos un priecājos, kad kāds šuj šādi, ka bilde uzrodas pa mazam gabaliņam. Tā neticami skaisti. :) Man tik smuki nesanāk, jo šuju pa vienai krāsai visu un tad nav tā efekta, ka bilde uzrodas no nekā.
    Skaisti.

    AtbildētDzēst