04 decembris, 2010

Ziemasvētku zeķes.

Klāt ir skaistais Ziemassvētku gaidīšanas laiks un šonedēļ jau iedegsim otru svecīti adventes vainagā. Kaut gatavošanos Ziemassvētkiem uzsāku jau janvārī, man kā vienmēr Ziemassvētki pienāca pārāk ātri un vairāki plāni tā arī palika nerealizēti. Mana apņemšanās šim gadam uztapināt 4 Ziemasvētku zeķes arī palika pa pusei izpildīta. Trīs zeķes izšūt paspēju un plānoju ceturtai pieķerties vairāk uz rudens pusi, bet diemžēl citi darbiņi ņēma virsroku. Tomēr divas zeķes es paspēju dabūt gatavas gods godan uz pirmo adventi.
Zeķu saimnieki būs divi draiskuļi puišeļi.
Šī ir manam dēliņam

un šī krustdēliņam.



Trešās noformējumu atstāju nākamajam gadam kopā ar vēl neizšūto.
Nākošiem Ziemassvētkiem arī būs jāsāk gatavoties jau janvārī, lai beidzot zeķu plāns tiktu izpildīts godam. Vai sanāks .... tad jau manīs!

10 comments:

  1. Super zeķes!! Īpaši patīk Kristiāna zeķe!
    Prieks, ka visiem Taviem puišiem nu ir katram sava zeķe! :)

    AtbildētDzēst
  2. Pasakaini skaistas zeķes! Atliek vien saņemties pašai, lai arī saviem puikām tādas izšūtu un sašūtu :)

    AtbildētDzēst
  3. Šīs ir visskaistākās Ziemassvētku zeķes, kādas esmu redzējusi! Ja vien ar pasauli tuvāko 100 gadu laikā nekas dramatisks nenotiks, tad šīs zeķes varētu kļūt par "no mātes, pie dēla; no dēla pie mazdēla" zeķēm. Katrā ziņā es viņām novēlu par tādām kļūt :)

    AtbildētDzēst
  4. Kolosālas!!! Un divas zeķes arī ir ļoti daudz!!! Man ar no plāna izšūt 4, saruka līdz nu noteikti 2, bet reāli - finiša taisnē ir 1 un tā būs gatava labi ja uz pašiem Ziemassvētkiem :D

    AtbildētDzēst
  5. Olga, paldies. Cerams ka nākošgad mums katram būs sava zeķe. Un tev arī novēlu lai vismaz Anna tiek pie savas.

    Liinushka, paldies. Pilnīgi noteikt vajag. Bērnu prieks ir to vērts.

    Žē, es ļoti ceru, ka dienās tā bērniem būs ģimenes relikvija.

    Inese, Irēna, Ilze, paldies meitenes.

    eniine, ar nepacietību gaidīšu tavējo un pieturēšu īķšķus, lai līdz svētkiem izdodas pabeigt.

    AtbildētDzēst
  6. Ļoti skaistas zeķes. Tās man liek atcerēties, ka arī es gribēju savām meitenēm tādas uzšūt. Bet to plānu ir tik daudz, ka atliek vien cerēt, ka uz kādiem aiznākamajiem Ziemassvētkiem to beidzot izdarīšu.
    Tu esi malacis!

    AtbildētDzēst
  7. Daiga, paldies. Es varu tikai ieteikt, atlikt kādus plānus uz vēlāku un mēģināt jau uz nākošajiem svētkiem meitenes iepriecināt .....bērni izaug tik ātri un tas būs tā vērts ;o)

    AtbildētDzēst