17 septembris, 2010

Maciņš pirmklasniekam.

Sen jau plānoju bērnam sašūt maciņu, bet tagad tas brīdis ir klāt, kad ir tiešām arī reāla vajadzība pēc šādas lietas. Dēls iet uz nodarbībām, kur katru reizi jāmaksā, tāpēc vajag tādu maciņu, lai visas dienas garumā drošībā ir līdzi iedotā naudiņa. Vēl, kā jau ikvienam skolniekam, ir arī e-talons, kuru vajadzētu nolikt pie vietas. Pirms šūšanas sastādiju sarakstu, kādām īpašībām jāpiemīt maciņam.
Tātad:
1. maciņu jāvar pakārt kaklā, bet vajadzības gadījumā var pieknaģēt somā,
2. kaklā pakaramajai aukliņai jābūt viegli noglabājamai, lai netraucē un tik pat viegli atkal atgūstamai,
3. jābūt atseviškai vietai , kur ieliekams e-talons un lai sīknauda nebirst laukā.
Tagad var ķerties pie darba un lūk, kas no tā visa man sanāca:


(gatavais izmērs 8x12cm)

4 komentāri:

  1. superīgs maciņš - stipri labāks, nekā veikalā nopērkamie!!!

    AtbildētDzēst
  2. maciņš ļooti forš.. tik nu man nedrošību varbūt izraisītu tā aukliņa... grūti jau saprast bildē vien, cik tā ir izturīga.. to jau var tik reāli apčamdot novertēt ... protams resnu šņori ar neliksi.. noberzīs kaklu...
    audums makam- piemērots puisim :))

    AtbildētDzēst
  3. Inese, paldies par vērtējumu! Man laikam arī veikalā neizdevās atrast tādu kā esmu iedomājusies.

    Sandra, paldies pa vērtējumu. Par aukliņu, neteiktu, ka viņa ir nedroša. Kokvilnas un vidū ar citu šnorīti, izskatās diezgann izturīga. Savienojuma vietu centos maksimāli droši nostiprināt. Protams, vienmēr jau var gadīties kāds čp un es neesmu baigais aukliņu speciālists, reizēm nākas kādā vilties. Bet ceru, ka šis nebūs tas gadījums. Un ja nu kas, aukliņu var vienmēr bez sāpēm nomainīt, vienkārši ievērot jaunu.

    AtbildētDzēst
  4. ĻOTI superīgs maciņš!!! Tiešām praktisks un ja bildes neviļ-tad kvalitatīvi nostrādāts!, kas mani personīgi vienmēr dziļi aizķer(patīk kvalitatīvisms)

    AtbildētDzēst